Det som göms i snö..

Då har jag äntligen landat på soffan.

Medan jag städade så började jag rensa lite i skåp och lådor. Känns inte som att det var så länge sen jag gjorde det sist, men ändå blev det en hel del som ska upp på vinden.

Hittade också fler produkter från Bobbi Brown som jag inte visste att jag hade. Story of my life. Jag vet inte hur många gånger jag kommit hem med kläder eller prylar som jag redan har. Shopahilic?! 😉

Hemmet är nu skinande rent.

Inte så mycket innan. :-)

Jag avskyr när det ser ut så här.

Kan aldrig gå och lägga mig om jag inte plockat undan och allt ligger på sin plats. Om jag kommer upp på morgonen och det är stökigt kan hela dagen bli förstörd.

Nu blir det nån film innan jag hoppar ner i bingen. God kväll!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>