Värdelöst, såklart!!

Ok, ni behöver inte testa dessa.

Slut på meddelande. Nä, men skämt å sido. På de här stod det i alla fall på baksidan hur man skulle göra. Dock något obegripligt. Engelska direktöversatt från kinesiska troligtvis av en kines. Som Thailändarnas engelska ungefär. :-)

Den skulle sitta på det ställe där man ville ha effekt. Och det var nog inte detox utan mer nån slags fettförbränningsålåster. (Ja men jag veet!) Jag smackade på den mitt på magen, eller under naveln. Efter en kvart kändes det som att nån höll en tändare emot magen, så jag slet av det direkt. Alltså, skit och pannkaka. Såklart att det inte funkar! Vad trodde jag liksom. Ha ha ha!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>