Beslutet

Hej måndag! Ny vecka, nya möjligheter.

Älskar att det kommit snö!! Så vitt och fluffigt och härligt. Man önskar ju att den hade fått ligga kvar, men det verkar som att det ska regna i veckan. Bäst att njuta så länge den ligger kvar. :-)

Sitter i morgonrock i köket med kaffe och en knäckis. Scrollar flöden och planerar veckan. Stora beslut att ta (som jag ju skrev om igår) gällande framtiden. Är det nåt jag lärt mig genom åren, så är det att följa min magkänsla. Den brukar leda mig rätt. Det kanske inte alltid verkar vara det förnuftigaste, men det visar sig allt som oftast att det är det rätta för mig.

Tidigare har jag alltid blivit påverkad av vad andra tycker och tänkt mycket hur folk ska reagera, men jag försöker att inte tänka så nu. Jag måste göra det som är bäst för mig, oavsett andras åsikter. Det är mitt liv och bara jag vet vad som är bäst för mig.

Jag önskar er en fin start på veckan!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>