Min sämsta gren

Det här är ju inte vidare värst charmigt. Av flera anledningar. Trafiken. Vädret, mörkret. Hela atmosfären är hemsk. Jag längtar väldigt mycket efter att flytta ut från stan. Ja alltså jag trivs ju i min lägenhet, men skulle inte alls ha något emot att bo utanför. Och då menar jag typ inte Farsta utan länge bort. Sigtuna, eller nåt.

Ja ja. Det kanske blir så en dag. Jag och mitt ex tittade faktiskt på hus just där, i Sigtuna, men så blev det ju inte. :-)

Väntrummet hos pappa.

Känns inte så mycket sjukhus här. Mer hemtrevligt bara. Jag väntar. Något jag är oerhört dålig på. ”Jag är klar 16″, sa han. Nu är hon snart halv fem och jag har myror i brallan.

Lyssnar visserligen på Veckans Bläcka som är en av mina favoritpoddar så det är ganska ok.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>