Det här är jag!

Ok, ni kanske vill veta vem jag är. :-)

Jag är 39 (har fortfarande inte vant mig vid den siffran 😉 ) nybliven singel och har noll barn. Jag bor på ett berg mitt i Stockholm i en lagom stor lägenhet där jag trivs rätt bra.

Just nu pluggar jag och har gjort det ett år och det är väl ok, men nu börjar jag vackla. Jag är inte helt säker på att det är det här jag vill. Jag ska göra klart den här terminen så kanske jag tar ett studieuppehåll sen. Väldigt typiskt mig faktiskt. Jag är nog en ganska rastlös person. Eller rotlös, kanske. Jag byter jobb minst en gång per år och trivs bäst med att vara ”ny på jobbet”. Jag vill liksom vidare hela tiden och lära mig nya saker.

Ett jobb som jag älskar är att vara flygvärdinna. Det är det bästa jag vet. Men jag vill inte göra det hela tiden. Ombyte förnöjer. Så jag brukar jobba säsong. Jag har turen att vara på ett av charterbolagen och där jobbar man antingen vinter eller sommarsäsong och det passar mig utmärkt. På vintern är man borta väldigt mycket. Flyger långt, som vi säger och då kan man vara borta upp till en vecka åt gången. På somrarna är det bara ”turn around” så då kommer man hem varje kväll. Jag gillar båda. Det är ju fantastiskt att få vara i värmen och solen hela vintern, men också skönt att landa hemma på sommaren så man kan njuta av uteserveringarna och livet här.

Det här med att jag har noll barn. Det är något jag funderar väldigt mycket på i perioder. Jag har alltid velat ha barn. Gärna fler, men jag har liksom aldrig hittat pappan till barnen. :-) Jag har nog väldigt lätt för att bli kär, men är rätt kass på förhållanden. Jag känner mig lätt instängd och o-fri, om ni förstår vad jag menar och det är sällan bra egenskaper om man ska ha en relation. Jag har faktiskt funderat på det här med att dra till Dannmark och bli morsa ensam, men av nån anledning så åker jag inte. Att jag precis fyllde 39 gör att jag inte har så mycket tid att vela på längre. Det är typ nu eller aldrig och jag är rätt säker på att jag skulle ångra mig om jag inte fick några barn, så det kanske blir mitt nästa projekt.

Jaha mer då..? Jo men jag gillar att röra på mig. Har dock varit sjukt dålig på det det senaste året (!!) men har kommit igång nu igen för ett par veckor sen och det är så sjukt skönt! Separerade från mitt ex för en månad sen ungefär och då tog jag tag i mig själv. Vi har levt ett ganska osunt liv i nästan ett år med för mycket av allt.

Jag älskar mat. Kan äta hur mycket som helst, närsomhelst och nästan vad som helst. Det funkade finfint när jag var typ 25, funkar inte lika bra nu. 😉 Har lagt på mig 12kg på ett halvår. Urk. Jag har haft samma storlek hela mitt liv och hade absolut inga planer på att ändra på det. Har mått skitdåligt av att inte komma i mina kläder och att känna att jag har en kropp som inte är min. Men snart så. På fyra veckor har jag tappat 7 kilo och tänker att jag ska gå ner 3 till, sen får det vara bra. Tror jag. 😉

Ok, det här var väl allés. Undrar ni nåt är det bara att fråga! Skriv en kommentar eller dra iväg ett mail.

<3

Ps. Jag ÄLSKAR söndagar! Absolut veckans bästa dag om ni frågar mig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>