Jag är tillbaka!

Efter nästan ett halvår har jag nu bestämt mig för att börja blogga igen. På ny portal och under nygammalt namn. Hade en blogg för flera år sen som ju också hette delpilar. Det är mitt namn jag hade när jag kom från Colombia och jag tycker det är fint. Egentligen hette jag Maria Del Pilar, men det är lite för långt tycker jag.

Ja, men nu har jag suttit i ungefär två timmar och försökt få nån ordning på min sida här, men det går inge vidare. Jag får liksom inte till utseendet, underrubriker, bilder etc som jag vill. Jag vet inte om det är något tekniskt fel på sidan, eller om det är ”sikt bakom spakarna”. Troligtvis det senare. 😉 I alla fall. Jag postar det här inlägget och så får vi se om jag kan lösa det under kvällen. Har ju tålamod som en… ja vad det nu är för djur som inte har något tålamod.

Jag tänker att jag ska köra en presentation så att ni som inte följt mig tidigare får veta vem jag är som sitter här och pickar, men det gör jag i ett separat inlägg. Sen. Och så ska jag väl göra nån sån där ”Om mig” flik. Om jag får till det. 😉

Då så. Nu kör jag igen. Välkomna!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>